WOW Sportswear ontwerpt sportshirt voor NU’91

Hoewel de sportscholen vanwege het coronavirus gesloten zijn, kun je toch gerust thuis sporten of een rondje hardlopen. Dat wil je natuurlijk wel in stijl doen. WOW Sportswear ontwierp dit leuke shirt zodat meteen zichtbaar is dat je in de zorg werkt of dat je de zorg steunt.

Opbrengst naar magazine FLOOR

Wat helemaal mooi is: van ieder verkocht shirt gaat vijf euro naar de productie van de glossy FLOOR. Dit magazine wordt uitgegeven door NU’91 aan alle verpleegkundigen en verzorgenden van Nederland als dank voor hun inzet. Niet alleen tijdens de coronacrisis maar ook voor alle andere dagen dat zij klaarstaan om zich in te zetten voor de zorg.

Het shirt kost € 17,50 en is te bestellen via deze link.


Vragen over corona met betrekking tot je werkplek? Bekijk onze FAQ of neem contact met ons op.

NU’91 is de onafhankelijke beroepsorganisatie voor zorgprofessionals. Tijdens de coronacrisis treedt NU’91, meer dan ooit, op als woordvoerder voor de belangen van verpleegkundigen en verzorgenden. Word lid van onze club. Samen hebben we een luidere stem en hebben wij meer daadkracht en invloed richting politiek, verzekeraars, instellingen en andere stakeholders. Samen maken wij het verschil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *