Word lid

Juist nu, tijdens deze coronacrisis, blijkt dat jij en al jouw collega’s de spil vormen in het oplossen van een groot maatschappelijk probleem. Zonder te klagen, maar volhardend, verenigd en sterker dan ooit staat iedereen klaar. NU’91 hoort ook de angsten en de zorgen en daarom bieden wij tijdelijk een aangepast lidmaatschap aan voor € 1,- per maand*. Je kunt daarvoor dan bij ons terecht voor advies, antwoorden op vakinhoudelijke vragen of gewoon voor een luisterend oor. Door ons te verenigen, kunnen we nog luider de stem van de zorgprofessional laten horen.

De vijf redenen om lid te worden van NU’91

Specifieke beroepsgroep = Specifieke vertegenwoordiging NU’91 is de enige, onafhankelijke beroepsorganisatie die zich alleen inzet voor de zorg. Met daarnaast zelf een achtergrond in de zorg, weten wij waar we over praten. Als zorgprofessional behoor je tot een specifieke beroepsgroep die vraagt om een specifieke vertegenwoordiging.

Persoonlijke belangenbehartiging Als lid sta je er niet alleen voor. NU’91 biedt persoonlijke belangenbehartiging. We helpen je bij persoonlijke vraagstukken die spelen op de werkvloer en bieden een luisterend oor. Indien nodig zorgen we voor juridische bijstand.

Beroepsinhoudelijke ontwikkeling De zorg is continu in beweging en ontwikkeling. Jouw persoonlijke en beroepsinhoudelijke ontwikkeling vinden we daarom van groot belang. In NU’91 heb je een sparringpartner die op de hoogte blijft van die ontwikkelingen en jou daardoor met kennis van zaken bijstaat.

Jouw stem telt! Jouw stem telt en NU’91 vindt het belangrijk dat deze wordt gehoord. We nemen jouw mening altijd mee tijdens onderhandelingen die gaan over arbeidsvoorwaarden of een nieuwe cao. Als lid van een beroepsorganisatie wordt die stem nog luider gehoord want samen staan we sterker.

Gesprekspartner Als zorgprofessional wil je gezien en gehoord worden. Daarom is NU’91, namens jou, gesprekspartner bij de overheid, politiek en andere beslissingsmakers.

  Persoonlijke gegevens

  Geslacht
  ManVrouw

  Adresgegevens

  Betaalgegevens

  Werkgegevens

  Hierbij machtig ik NU'91 periodiek het bedrag van mijn bank of girorekening af te schrijven
  Ik ontvang graag de NU'91 nieuwsbrief

  *Het actielidmaatschap loopt tot 31 december 2020. Daarna wordt dit automatisch verlengd en omgezet naar een passend lidmaatschap. Opzeggen kan voor 31 december 2020 door een mail te sturen naar leden@nu91.nlDoor gebruik te maken van deze actie stemt u in met de voorwaarden zoals neergelegd in ‘Aanvullende Voorwaarden op het Juridisch reglement van NU´91 specifiek voor het Speciaal-lidmaatschap van 1 euro per maand‘.