Veelgestelde vragen coronavaccin

Coronavaccin Pfizer

In november hielden wij een ledenpeiling over het coronavaccin. Uit de reacties bleek dat er ontzettend veel behoefte is aan deskundige informatie. Daarom hebben wij de vragen die het meest zijn gesteld voor jou op een rij gezet. Vervolgens legden wij deze voor aan Carel van den Bergh, jurist binnen NU’91 en aan Jean-Luc Murk, arts-microbioloog en viroloog in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. De vragen en antwoorden staan in de FAQ onder de categorie Coronavaccin. Nog niet alle vragen zijn beantwoord, dus houd deze pagina de komende tijd goed in de gaten. Wij proberen je dan voortdurend te voorzien van nieuwe informatie over het coronavaccin. 

Vragen die onder andere in de FAQ beantwoord worden:

  • Ben ik verplicht om het coronavaccin te nemen?
  • Mag mijn werkgever mij ontslaan als ik me niet laat vaccineren?
  • Het vaccin is zo snel ontwikkeld, gaat dit ten koste van de veiligheid?
  • Ik heb al corona gehad, moet ik me dan toch laten vaccineren?
  • Hoe veilig is dit vaccin op de lange termijn? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *