NU’91 steunt initiatieven om een betere positie te krijgen voor verpleegkundigen en verzorgenden

Stella Salden en minister de Jonghe

NU’91 steunt initiatieven om een betere positie te krijgen voor verpleegkundigen en verzorgenden. Het is goed dat er op diverse plekken signalen hiervoor worden afgegeven door verschillende actiegroepen, organisaties, vakbonden etc. Ieder vanuit zijn eigen rol. Dat maakt het signaal alleen maar sterker.

Op 5 september is er een landelijke actiedag in de zorg waar NU’91 nu volop meedraait in de voorbereidingen samen met diverse politieke partijen. Een brede solidariteit is belangrijk om een goede toekomst te regelen voor dit beroep. Wij hopen dat we samen met leden ons plan met veranderpunten verder kunnen uitwerken en deze punten ook daadwerkelijk overal onder de aandacht kunnen brengen en gaan uitvoeren. Daar hebben we iedereen in de zorg bij nodig.

Bekijk hieronder de reactie van minister de Jonghe op voorzitter van NU’91 Stella Salden.


Vragen over corona met betrekking tot je werkplek? Bekijk onze FAQ of neem contact met ons op.

NU’91 is de onafhankelijke beroepsorganisatie voor zorgprofessionals. Tijdens de coronacrisis treedt NU’91, meer dan ooit, op als woordvoerder voor de belangen van verpleegkundigen en verzorgenden. Word lid van onze club. Samen hebben we een luidere stem en hebben wij meer daadkracht en invloed richting politiek, verzekeraars, instellingen en andere stakeholders. Samen maken wij het verschil!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *